ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το showdog.gr δίνοντας υψίστη σημασία στην ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει τους πιό αξιόπιστους τρόπους πληρωμής, ώστε να εξοφλήσετε της παραγγελίας σας με τη μέγιστη ασφάλεια.

 

1. ONLINE ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ή Wallet

Το showdog.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Diners και American Express. Στην περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή σας να πραγματοποιηθεί με χρέωση της κάρτας σας θα προωθηθείτε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK. 

To showdog.gr  δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Για το λόγο αυτό χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για συναλλαγές μέσω του διαδικτυακού μας τόπου.

 

2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

To Paypal αποτελέι έναν από τους πλέον ασφαλής τρόπους πληρωμής σε Διεθνές επίπεδο. Εαν επιλέξετε να εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω Paypal, θα ανακατευθυνθείτε αμέσως σε ασφαλές περιβάλλον του Paypal, όπου και θα σας ζητηθούν τα στοιχεία του λογαριασμού σας στην υπηρεσία. Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς τη συναλλαγή, θα επιστρέψετε στο περιβάλλον του showdog.gr και η παραγγελία σας θα καταχωρηθεί ως εξοφλημένη.

To showdog.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Paypal.