ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το showdog.gr δίνοντας υψίστη σημασία στην ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει τους πιό αξιόπιστους τρόπους πληρωμής, ώστε να εξοφλήσετε της παραγγελίας σας με τη μέγιστη ασφάλεια.

 

1. ONLINE ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ Ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το showdog.gr δέχεται όλες τις πιστωτικέςχρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες VisaMastercardMaestroDiners και Discover. Στην περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή σας να πραγματοποιηθεί με χρέωση της κάρτας σας θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται εξολοκλήρου από την ALPHA BANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Η ALPHA BANK ως πιστοποιητικό ασφαλείας χρησιμοποιεί τη τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer) 128bit. Το SSL είναι παγκόσμιο πρωτόκολλο επικοινωνίας που προσφέρει κρυπτογράφηση στα 128bit. Η κρυπτογράφηση με 128bit σημαίνει ότι υπάρχουν 2128 πιθανά κλειδιά που χρησιμοποιούνται για την κρυπτογράφηση των μηνυμάτων από τον browser του χρήστη στον server της τράπεζας. Για αυτόν τον λόγο, η κρυπτογράφηση στα 128bit θεωρείται πρακτικά αδύνατο να παραβιαστεί.

Για την αναγνώριση μίας κρυπτογραφημένης συναλλαγής SSL θα παρατηρήσετε στον browser ένα μικρό κίτρινο λουκέτο και μετά θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα https://. Ο υπολογιστής σας μέσω της κρυπτογράφησης SSL στέλνει το αίτημα του στον server της Τράπεζας. Ο server στέλνει πίσω στον υπολογιστή σας, το πιστοποιητικό ασφαλείας, την επιβεβαίωση της επίσκεψης σας στην σωστή σελίδα και το δημόσιο κλειδί σας. Στην συνέχεια, ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί το δημόσιο κλειδί έτσι ώστε να κρυπτογραφήσει απόρρητες πληροφορίες (π.χ. αριθμό κάρτας) και τις αποστέλλει στον server που χρησιμοποιεί το ιδιωτικό του κλειδί για να τις αποκρυπτογραφήσει.

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα σε Secure Server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Alpha e-Commerce της ALPHA BANK. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών/χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

To showdog.gr  δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Για το λόγο αυτό χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για συναλλαγές μέσω του διαδικτυακού μας τόπου.

credit cards banner.png  

  

2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

To Paypal αποτελεί έναν από τους πλέον ασφαλής τρόπους πληρωμής σε Διεθνές επίπεδο. Εαν επιλέξετε να εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω Paypal, θα ανακατευθυνθείτε αμέσως σε ασφαλές περιβάλλον του Paypal, όπου και θα σας ζητηθούν τα στοιχεία του λογαριασμού σας στην υπηρεσία. Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς τη συναλλαγή, θα επιστρέψετε στο περιβάλλον του showdog.gr και η παραγγελία σας θα καταχωρηθεί ως εξοφλημένη.

To showdog.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Paypal.