ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΘΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα. Το showdog.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται και να αποστέλλονται το συντομότερο δυνατό, ει δυνατόν και αυθημερόν.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι διαθέσιμοι τρόπο αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

1. ΕΛΤΑ Courier (για παραγγελίες μικρότερες από 10 kg)

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αγορές εντός Ελλάδας άνω των 100,00 € η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ! 

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από τα συνολικά εμπορεύματα της παραγγελίας και την επιλεγμένη υπηρεσία αποστολής. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθος της συσκευασίας, το βάρος και τον προορισμό. Πιο συγκεκριμένα:

Για αγορές κάτω των 100,00 € τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ Courier υπολογίζονται βάσει του συνολικού βάρος της παραγγελίας σας ως εξής:

• 0 έως 2 kg: 2,70 €

• από 2- 5 kg: 4,50 €

και για παραγγελίες συνολικού βάρους πάνω από 5 kg, κάθε επιπλέον kg επιβαρύνεται με: 0,90 λεπτά. 

  

Σε περίπτωση που ως τρόπος πληρωμής επιλεχθεί η εξόφληση με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, επιβαρύνεστε με 2,30 € επιπλέον για τα έξοδα της αντικαταβολής.  

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραδόσεις γίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00-17:00.

Ανάλογα με τη μέθοδο αποστολής που θα επιλέξετε, ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει. Μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο αποστολής, αλλά η ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από τη μέθοδο αποστολής που θα επιλέξετε. Το showdog.grδεν είναι υπεύθυνo για πιθανή καθυστέρηση στην παράδοση. 

Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές και ορισμένους νησιωτικούς προορισμούς ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Δείτε τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρία, ως δυσπρόσιτες (χερσαίοι προορισμοί) και τις ημέρες παράδοσης.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται την προσεχή Δευτέρα.